Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Få et Lyn-Innovationstjek på Folkemødet

22. maj 2015

Fra fredag til søndag kan du møde InnovationsAgenterne, som giver dig, din idé eller din virksomhed et Lyn-Innovationstjek. Kom og bliv inspireret til at se, hvilke potentielle forretningsmuligheder, der ligger foran dig.

Et par friske øjne er ofte det, der skal til for at se tingene i et nyt lys. Med InnovationsAgenternes erfaring og kompetencer får du sparring om de muligheder og potentialer, som du endnu ikke har realiseret.

Med et Lyn-Innovationstjek giver InnovationsAgenterne virksomheder på Folkemødet hurtig sparring om, hvordan de kan forny deres forretning, se nye muligheder, finde den rette viden eller ekspert og komme et skridt videre. De små og mellemstore virksomheder har et stort innovationspotentiale, som InnovationsAgenterne kan hjælpe med at forløse.

Du kan på Folkemødet få et Lyn-Innovationstjek og komme i dialog med InnovationsAgenterne om, hvilket innovationspotentiale din idé eller virksomhed har. InnovationsAgenterne står klar fra fredag til søndag med sparring og vejledning. Du har også mulighed for at aftale et fuldt udfoldet Innovationstjek.

 

Dag: 12.-14. juni

Type af arrangement: Åben spørgetid

Sted: A29 Innovation i Danmark - Danchells Anlæg

 

Læs mere her.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail