Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Mød koreanske virksomheder i Oslo og søg EU-støtte til projekter med koreanske og Europæiske virksomheder

14. april 2014

EUREKA, der blandt andet organiserer EU-støtten fra Eurostars-programmet, organiserer d. 26.-28. maj Korean Days i Oslo, hvor omkring 300 virksomheder og forskningsinstitutioner fra Europa og Sydkorea forventes at deltage. Der er allerede tilmeldt 23 koreanske virksomheder, som alle er interesserede i at starte forskningssamarbejde op med europæiske virksomheder. Fra d. 11. april kan interesserede virksomheder booke matchmaking-møder på forhånd med koreanerne inden for temaerne: Maritim/offshore, IKT, Cleantech, og Lifescience.

Sydkorea er associeret medlem af EUREKA og er optaget af at styrke forskningssamarbejdet med Europa. Det er derfor muligt at søge EU-støtte til projekter med de koreanske virksomheder under Eurostars-programmet.

 

Eurostars er især rettet mod forsknings- og innovationsaktive små og mellemstore virksomheder, men forskningsinstitutioner og store virksomheder kan også deltage.

 

Konferencen skal også ses som en god platform til at møde mulige nordiske, europæiske og sydkoreanske samarbejdspartnere til Eurostars-projekter frem mod næste ansøgningsrunde, der har frist d. 11. september 2014. Se hvilke virksomheder der allerede er tilmeldt her og bestil et møde med dem her.

 

Den koreanske EUREKA-dag arrangeres i et samarbejde mellem det koreanske institut for teknologiudvikling (KIAT) og Norges Forskningsråd, som i år har formandskabet i EUREKA. De tidligere EUREKA-dage har bragt en række aktører sammen og fungeret som en katalysator for at identificere nye forretningsmuligheder, udvikle innovative projektideer og etablere nyt samarbejde under EUREKA-paraplyen.

 

Praktisk information

Dato: 26. - 28. maj 2014

Sted: Thon Hotel, Oslo, Norge

Værter: Ministeriet for handel, industri og energi, Korea (MOTIE) og Det Norske EUREKA Formandskab.

Arrangør: Det koreanske institut for teknologiudvikling, Korea (KIAT)

Deltagere: Omkring 200-250 mennesker fra primært den europæiske private og offentlige sektor samt universiteter og forskningsinstitutter. Herudover vil omkring 50 koreanske organisationer blive valgt.

Tema: At forbinde Korea & Europa mod global innovation.

 

Se hele programmet for konferencen, eller find mere information her. Tilmelding kan klares elektronisk via følgende link.

 

InnovationsAgenterne hos GTS-institutterne formidler Eurostars-programmet til især små og mellemstore virksomheder i Danmark. Frem mod næste Eurostars ansøgningsfrist d. 11. september afholder InnovationsAgenterne informationsmøder om Eurostars i Aarhus, Odense og København. InnovationsAgenter tilbyder frem mod deadline at screene og kvalitetssikre udkast til Eurostars-ansøgninger.

 

For spørgsmål eller yderligere kommentarer, kontakt: InnovationsAgenterne http://www.innovationstjek.dk/kontakt.aspx, tel: 72202877.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail