Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Simplimize - optimér dit produkt, salg og produktion

02. marts 2016

Et komplekst og til tider uoverskueligt produktprogram. Et utal af produktvarianter og kundetilpassede løsninger. Hvis det lyder blot en smule bekendt, så er Simplimize værd at stifte bekendtskab med.

Simplimze er det helt nye inden for effektivisering hos fremstillingsvirksomheder, der har et komplekst produktprogram med mange kundetilpassede løsninger. Simplimize er relevant for din virksomhed, hvis I kan se en fordel i at bruge markedsinformation til at prioritere, hvilke gode elementer i ét produkt der kan genbruges i et nyt produkt.

 

Med Simplimize får du kort sagt en operationel fremgangsmåde, der forenkler og optimerer din virksomheds produktprogram, frigør jeres ressourcer til at skabe ny vækst og innovation via nye, markedsrelevante produkter. Metoden er afprøvet hos mere end 30 virksomheder med dokumenteret effekt.

 

Innovationsagenterne er med til at udbrede kendskabet til Simplimize blandt landets fremstillingsvirksomheder. I samarbejde med Industriens Fond, Industrisamarbejdet (DI), DTU, Valcon og Teknologisk Institut afholder vi 6 landsdækkende workshops, hvor du kan opleve metoden og afgøre, om din virksomhed er klar til at blive "Simplimized".

 

Læs mere og tilmeld dig her: www.simplimize.dk

 

Simplimize

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail