Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Alexandra Instituttet

Alexandra Instituttet er brobygger imellem forskning, erhvervsliv, offentlige institutioner og borgere. Med forskningsbaseret innovation skaber vi it-baserede produkter og services, der genererer samfundsmæssig værdi og bidrager til økonomisk vækst.

Vi tager udgangspunkt i samfundsmæssige problemstillinger, og primært i virksomheders og organisationers behov for at udnytte de nyeste forskningsresultater til innovative løsninger. Vi praktiserer anvendelsesorienteret it-forskning på en særlig måde: Vi kalder det forskningsbaseret brugerdrevet innovation - en sammentænkning af kommerciel relevans, forskning og brugerinddragelse.

 

Vi tilbyder:

 

  • Pervasive computing - indlejret og kommunikeret it i produkter og omgivelser
  • Viden, rådgivning og samarbejdsprojekter, baseret på den nyeste forskning inden for informationsteknologi, brugerdrevet innovation og forretningsudvikling
  • Samarbejde om anvendelsesorienteret forskning og innovation baseret på den nyeste viden fra it-forskningsmiljøerne.

 

For at sikre det bedst mulige resultat involverer vores projekter altid tre parter: forskning, erhvervsliv og brugere. Forskerne sikrer, at projektet bringer den nyeste viden i spil. Virksomhederne sikrer de forretningsmæssige aspekter i projektet. Brugernes deltagelse sikrer den brugsmæssige relevans.

 

Alexandra Instituttet
Åbogade 34
8200 Århus N
E-mail: innovationsagent@alexandra.dk

 

Læs mere om Alexandra Instituttet på vores hjemmeside.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail