Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut

DBI er en uafhængig, selvejende non-profit virksomhed. Brand- og sikringsteknik er DBIs kernekompetencer, og vi arbejder for at skabe optimale sikringsforhold inden for både brand og sikring.

Vi er i tæt dialog med både myndigheder, organisationer og erhvervsliv, og vi opbygger vores viden gennem målrettede forsknings- og udviklingsaktiviteter og gennem de opgaver, vi løser for virksomheder, institutioner og myndigheder.

 

Gennem vores internationale netværk indhenter og bearbejder vi systematisk den nyeste viden fra hele verden på brand- og sikringstekniske områder. Desuden deltager vi i dansk og internationalt norm- og standardiseringsarbejde inden for vores kerneområder. På det grundlag har DBI opbygget et program af værdiskabende serviceydelser, som har til formål at hjælpe vores kunder med opnå et sikkerhedsniveau, som både opfylder egne behov og myndighedernes krav.

 

Vi beskæftiger os med:

 

  • Test og certificering: byggevarer, marineudstyr og gasmateriel
  • Brandkrav
  • Sikring og sikkerhed: overvågning, risikoanalyse og teknologiintegration
  • Inspektion og brandstedsundersøgelse

 

I hvert af områderne er DBI et internationalt anerkendt udviklings- og testcenter. Vi kan hjælpe dig med den nyeste viden om brandkrav i DK eller EU, certificeret overholdelse af væsentlige nationale eller internationale krav på brand og sikringsområdet, sikring af din virksomhed, udvikling af nye sikringsteknologier, risikoanalyse og produktudvikling i byggematerialer og komponenter.

 

DBI
Jernholmen 12
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 34 90 00

 

Læs mere om DBI på vores hjemmeside.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail