Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Hvem kan få et Innovationstjek?

Tilbuddet om at få et gratis Innovationstjek af InnovationsAgenterne gælder alle små og mellemstore virksomheder, dvs. virksomheder med mellem 5 og 250 ansatte. Dog skal en række kriterier være opfyldt, hvilket du kan læse om her.

Formålet med InnovationsAgenternes arbejde er at hjælpe danske små og mellemstore virksomheder med at skabe udvikling og vækst gennem videntilførsel fra videninstitutioner, eksperter, rådgivere, videnmiljøer med flere.

 

Din virksomhed kan få et Innovationstjek, hvis den:

  • Har en teknologisk udfordring
  • Er minimum 2 år gammel
  • Har en økonomi, der gør det muligt at gennemføre forandringsprocesser i form af et innovationsprojekt.
  • Har mindst 5 og max 250 ansatte

Du kan læse her, om din virksomhed går under EU's definition af en SMV, som denne ordning lægger sig op ad.

 

Yderligere er det et krav, at topledelsen som minimum deltager i det indledende møde, da topledelsens engagement er vigtigt for gennemførelsen og kvaliteten af et innovationsprojekt.

 

Et Innovationstjek gives i henhold til den såkaldte de minimis-regel. Det betyder, at din virksomhed i en periode på tre regnskabsår ikke må have modtaget mere end 200.000 EUR i støtte. Dette skal erklæres forud for gennemførelsen af Innovationstjekket. Men bemærk, at EU-projekter ikke går under de minimis-reglen, da EU har sørget for en gruppefritagelse fra statsstøttereglerne. Det gælder alle EU-programmer, også fx fase 1 af SMV-instrumentet og Eurostars.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail