Nyhed

3D-print af bocciabolde til OL i Tokyo i 2020?

3D-print af bocciabolde til OL i Tokyo i 2020?

Siden et Innovationstjek i 2014 er det gået hurtigt fremad for virksomheden Handi Life Sport fra Skibby, der er verdensførende på markedet for lyd- og bocciabolde. Den position fastholdes ikke mindst gennem investeringer i ny teknologi, og det næste kan blive 3D-print af bocciabolde til OL i Tokyo i 2020.

“Boldene kan produceres meget billigere i Kina. Det kan vi ikke konkurrere med. Vi har i stedet valgt at konkurrere på kvalitet. Men de andre bliver jo også dygtigere. Derfor skal vi hele tiden være fremme i skoene, afsøge nye muligheder og investere i ny teknologi,” siger Jens Bromann, medejer af Handi Life Sport.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Jens Bromann er inviteret til at tale på et arrangement den 5. december på Teknologisk Institut i Taastrup om brugen af ny teknologi og om støttemulighederne til ny teknologi gennem Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.

Oplev Jens Bromann på arrangementet i Taastrup, hvor fokus er på Industri 4.0, og på hvordan du kommer i gang med nye teknologier. Det er gratis at deltage. Væksthus Hovedstaden, Væksthus Sjælland, InnovationsAgenterne og GTS-foreningen afholder arrangementet.


ANDRE NYHEDER