Arrangementer

Tilskud til ny teknologi gennem Erhvervspartnerskabet for avanceret produktion

Arrangement: Tilskud til ny teknologi – Skive

14. december 2017

På dette gratis arrangement får du indblik i de muligheder, der ligger i automatisering og digitalisering. Hør, hvordan BM Silo og Formkon er kommet i gang med at udnytte nogle af de nyeste teknologier. Du får også information om tilskudsmulighederne i Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion til potentialeafklaring eller implementering af ny teknologi.

Hvis du er interesseret, er der også mulighed for en-til-en rådgivning om, hvordan du konkret kan søge om tilskud gennem Erhvervspartnerskabet.

Deltagerprofil
Direktører, produktionschefer og andre ledende medarbejdere, der gerne vil i gang med – eller videre med – at udnytte mulighederne inden for automatisering og digitale teknologier

Praktisk information
Dato og tid: Torsdag d. 14. december, 2017, kl 13.00 – 18.00
Sted: Østerbro 7, 7800 Skive
Pris: Gratis

Tilmeldingsfrist den 8. december 2017 kl. 12.00. Du kan læse mere og tilmelde dig her.

Er du interesseret, men sidder på Sjælland, afholder vi et lignende arrangement i Taastrup den 5. december – læs mere her.

På dagen kan du møde Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter, Væksthus Midtjylland, GTS, Erhvervspartnerskabet og InnovationsAgenterne, som alle står bag arrangementet.

Om Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion
Der er nu åben for en ny ansøgningsrunde til Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion, og ansøgningsfristen er den 12. januar 2018. Du kan søge om hhv. 100.000 kr. til afklaring af potentialet, eller 150.000 kr. til en plan for implementering af ny teknologi. Læs mere her.