Cookie- og persondatapolitik

I nedenstående kan du læse om InnovationsAgenternes retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger.

InnovationsAgenterne indsamler oplysninger om dig på to måder:

  • Ved brug af cookies
  • Ved at du selv afgiver oplysninger

1. Cookies
Når du besøger Innovationstjek.dk, bliver der lagt en cookie på din computer. En cookie er en lille tekstfil, som lagres for at understøtte brugen af hjemmesider. En cookie er en passiv fil og kan ikke sprede virus eller andre skadelige programmer.

1.1 Hvordan bruger vi cookies?
Vi bruger cookies til at føre besøgsstatistik og til at øge funktionaliteten for vores brugere, for eksempel ved at huske dine valg fra et tidligere besøg. Cookies samler følgende information, når du besøger vores hjemmeside:

  • Browsertype
  • Operativsystem
  • IP-adresse
  • Adresse på de af vores sider, du besøger (URL-adresse)
  • Tidspunkt, sider er besøgt på

Hvis du har fulgt et link fra en anden hjemmeside til Innovationstjek.dk, registrerer cookien, hvor du kom fra.

Data fra cookies kan ikke bruges til at indsamle personlige oplysninger om dig. Og ingen informationer gives videre eller sælges til tredjepart.

1.2 Hvordan afviser du brugen af cookies?
Du kan altid afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser (fx Internet Explorer, Firefox osv.). Ønsker du ikke at modtage cookies fra Innovationstjek.dk, kan du i de fleste browsere vælge avancerede cookie-indstillinger (under internetindstillinger) og tilføje Innovationstjek.dk til listen over hjemmesider, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

Når du besøger Innovationstjek.dk uden at have afvist eller slettet cookies, har du accepteret brugen heraf.

2. Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.

2.1 Formål
Hvis du via vores hjemmeside benytter en af vores formularer, afgiver du persondata som navn, email og telefonnummer. Oplysningerne bruger vi til at behandle og besvare din henvendelse. Når dette er gjort, slettes oplysningerne.

Har du givet dit samtykke til at være med i en case, vil der også fremgå persondata i f.eks. citater. De vil være synlig på hjemmesiden, så længe, du selv ønsker det.

2.2 Dine rettigheder
Du har ret til at anmode om indsigt i, en kopi af og berigtigelse af personoplysninger om dig selv. Du har også ret til at anmode om sletning eller begrænsning af behandling af personoplysninger om dig selv. Du har retten til portabilitet (overførelse af data). Og du har retten til at tilbagekalde et eventuelt samtykke.

Henvendelse herom kan ske til: innovationsagent@teknologisk.dk.

2.3 Retten til at klage
Du kan klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. Klagen kan blandt andet indgives på mail dt@datatilsynet.dk eller telefon +45 33 19 32 00.

3. Ændringer i vores cookie- og persondatapolitik

Såfremt vi foretager ændringer i cookie- og persondatapolitikken, vil den nye version være tilgængelig her.

Seneste opdateret 24. maj 2018.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Teknologisk Institut
InnovationsAgenterne
Kongsvang Allé 29
8000 Århus C
72202877
innovationsagent@teknologisk.dk