Nyhed

“Lad være med at skylle InnovationsAgenterne ud med badevandet”

“Lad være med at skylle InnovationsAgenterne ud med badevandet”

Forenklingsudvalgets rapport, der blev offenliggjort den fra 6. april, foreslår blandt andet en nedlæggelse af InnovationsAgent-ordningen. Siden har ordningen mødt stor opbakning fra mange kanter. Senest i dette debatindlæg bragt på www.altinget.dk den 14. maj. Debatindlægget har overkriften “Lad være med at skylle InnovationsAgenterne ud med badevandet” og fortsætter:

“InnovationsAgenterne hjælper virksomheder i hele landet med at komme med på teknologivognen. Hvis ordningen nedlægges som Forenklingsudvalget foreslår, risikerer vi, at mange virksomheder aldrig udfolder deres innovationspotentiale,” skriver Ane Buch, direktør SMVDanmark og Ragnar Heldt Nielsen, Direktør i GTS-foreningen. Læs hele debatindlægget her.

Du kan være med til at give din mening til kende om ordningen på www.bedreinnovation.dk. Ved at kommentere, er du med til at sikre teknologisk inspiration og vejledning til danske SMV’er efter 1. januar 2019, så de får sat gang i udviklingstiltag, der ellers ville være blevet i skuffen. Læs f.eks., hvordan vi hjalp virksomheden AH Metal Solution i gang.


ANDRE NYHEDER