Nyhed

Sådan får du indflydelse på fremtidige investeringer på 650 mio. kr.

Sådan får du indflydelse på fremtidige investeringer på 650 mio. kr.

Fra d. 17. april og frem til den 31. maj kan du få indflydelse på, hvordan 650 mio. kr. skal investeres i GTS’ernes udviklingsarbejde.

GTS’erne lægger i disse dage deres forslag til, hvad der skal udvikles i de kommende år frem til åben diskussion på www.bedreinnovation.dk. På den måde kan du være med til at styrke og udvikle de bedste idéer. Alle er inviteret til at deltage i debatten: virksomheder, erhvervsorganisationer, erhvervsfremmeaktører, forskere, offentlige myndigheder og privatpersoner. Og vi håber, du vil benytte muligheden.

InnovationsAgenternes ønsker at fortsætte
Siden 2007 har InnovationsAgenterne bidraget til at få teknologi ud at virke i danske SMV’er. Behovet er større end nogensinde, og derfor vil vi gerne i den kommende investeringsperiode 2019-2020 fortsætte arbejdet med at få teknologisk viden og inspiration ud at skabe værdi for virksomhederne.  Du kan læse og kommenterer på InnovationsAgenternes aktivitetsforslag her.

Investering på 650 mio.
Inden udgangen af 2018 skal Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte indgå kontrakter for op imod 650 mio. kroner med de danske GTS’er. Midlerne skal bidrage til at støtte opbygningen af nye teknologiske kompetencer og serviceydelser til gavn for dansk erhvervsliv og i særdeleshed de små og mellemstore virksomheder.

Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte vil i sin prioritering af resultatkontraktmidlerne lægge vægt på de synspunkter og den feedback, som kommer ind via hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig på www. bedreinnovation.dk.


ANDRE NYHEDER