Succeshistorier

VARME TIL HELE VERDEN

UDFORDRINGEN

AB&CO i Hedehusene producerer kedler og varmevekslere til virksomheder i hele verden. I takt med et ejerskifte har virksomheden nu opsat en ambitiøs 5-års vækstplan, hvor de forventer en stigning på 40 procent. Væksten skal komme fra udlandet og fra nye produkter med fokus på miljørigtige løsninger med el som energikilde. Allerede nu eksporterer virksomheden 80 procent af sine produkter til udlandet. Virksomheden ønsker dog fortsat, at eksporten skal stige.

RESULTAT

Virksomheden har brugt InnovationsAgenterne som sparringspartner i en gennemgang af AB&COs digitale indsats. Det er ikke kun via virksomhedens hjemmeside, at et potentielt salg starter. En af deres videoer om, hvordan dampkedler fungerer, er indtil nu afspillet 175.000 gange på Youtube. Det understreger nettets betydning som salgskanal samt dets mulige potentiale for flere kanaler, målgrupper og formidlingsformer. Virksomheden har fået et overblik over sin målgruppes præferencer, hvilket gør den i stand til at målrette sin digitale indsats og forklare kunderne, hvorfor de lige netop skal vælge den. Virksomheden har derudover fået øjnene op for sin manglende kommunikation med tidligere eller eksisterende kunder, og virksomheden har derfor igangsat et større fokus på relationsopbygning.

Læs hele pressemeddelelsen

"InnovationsAgenterne har hjulpet os godt på vej med relevant og konkret sparring. De kom velforberedte og havde god indsigt i vores branche, og bagefter kunne vi gå direkte i gang med at implementere deres forslag. Jeg kan kun anbefale dem til andre virksomheder, der har brug for inspiration til at komme videre med et projekt."
- Direktør Arvid Blom
- Direktør Arvid Blom
VIRKSOMHED

AB&CO

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Kedler og varmevekslere

ANTAL ANSATTE

15 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Kunder

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier