Succeshistorier

AH METAL SOLUTIONS SATSER PÅ INNOVATION

UDFORDRINGEN

AH Metal Solutions A/S i Allerød er en af verdens førende eksperter inden for optræk og formning af ultratynde metalplader. Virksomheden producerer over 1 milliard komponenter til medico-industrien til brug i f.eks. EKG-elektroder, insulinpenne og høreapparater. Virksomheden har længe haft ønsket om at videreudvikle virksomhedens metalkomponenter til EKG-elektroder, men virksomheden har ikke haft den fornødne viden og søgte derfor ekstern sparring hos InnovationsAgenterne.

 

RESULTAT

InnovationsAgenten Kai Ormstrup Jensen henviste i første omgang virksomheden til en række forskere ved DTU, så virksomheden kunne få en større teoretisk viden om deres produkter og dets muligheder. Herfra har de to partere samarbejdet om at videreudvikle delkomponenter til EKG-elektroder, så de bliver mere modstandsdygtige over for ydre påvirkninger som fugt og varme.

Parterne har allerede gennemført et indledende projekt, finansieret af Innobooster-ordningen, der har afdækket de tekniske forudsætninger. Nu arbejder man på en ansøgning til et egentligt forskningsprojekt, en såkaldt erhvervs-postdoc, bl.a. med bistand fra InnovationsAgent Kai Ormstrup Jensen.

Direktør Jesper Høvelskov vurderer, at AH Metal Solutions om kort tid vil kunne øge produktionen af EKG-elektroder fra 1.6 til over 2 mia. styk.

Læs hele pressemeddelelsen

 

Kai har formidlet samarbejdet og hjælper os med ansøgningerne. Ikke mindst guider han os igennem de mange krav, der skal opfyldes, når virksomheder samarbejder med forskere, f.eks. omkring rettigheder. Uden ham var vi slet ikke kommet i gang.
- Direktør Jesper Høvelskov
- Direktør Jesper Høvelskov
VIRKSOMHED

AH Metal Solutions A/S

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Ultratynde metalplader

ANTAL ANSATTE

33

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier