Succeshistorier

FREMTIDENS KONSULENT ER DIGITAL

UDFORDRINGEN

AKON rådgiver om ledelse, organisationsudvikling og psykisk og fysisk arbejdsmiljø. Den klassiske ydelse, som konsulenthuset levere, er det fysiske møde. Her tager konsulenten ud til virksomheden, afholder samtaler med medarbejderne, arrangerer workshops, seminarer osv. Men i takt med digitaliseringens stigende betydning i kundernes hverdag, er disse traditionelle ydelser ikke længere tilstrækkeligt. Som konsulent skal det digitale medtænkes i alle ydelser. Med en erkendelse af, hvilke veje de digitale vinde blæser, bestilte AKON et Innovationstjek, for at få klarlagt, hvordan virksomheden bedst muligt kan benytte sig de digitale værktøjer.

RESULTAT

Som første konsulenthus i branchen tager direktør Ingrid Brunebjerg og hendes medarbejdere nu for alvor konsekvensen af, at kunderne bliver mere digitaliserede. I forbindelse med innovationstjekket har virksomheden fået teknologisk inspiration til deres strategiske satsning på fremtidens digitale konsulentydelser samt hjælp til at udarbejde en Innobooster-ansøgning, der har givet AKON mulighed for at gennemføre et såkaldt Corporate Foresight-projekt med forskere fra Aarhus og Syddansk Universitet.

I dag supplere virksomheden deres fysiske møder med digitale ydelser. Blandt de nye ydelser er håndtering af virtuelle team, rådgivning om ledelse på digitale møder og lederrådgivning om ledelse af digitaliseringsprojekter. Virksomheden tænker i dag det digitale ind i alt, de gør, og de har af den grund også ændret slogan. Førhen hed det ”Vi knytter virksomhedens forretning sammen med medarbejdernes trivsel”. Nu har virksomheden tilføjet ”i en digitaliseret verden”.

Læs hele pressemeddelelsen

Det digitale får en helt afgørende betydning her, selv om det endnu er for tidligt at sige præcis hvordan. Samtidig vil det fysiske møde med kunden stadig være centralt - men ofte suppleret med noget digitalt.
- Direktør Ingrid Brunebjerg
- Direktør Ingrid Brunebjerg
VIRKSOMHED

AKON

BRANCHE

Service

PRODUKTER

Konsulentydelser - forretning og medarbejdertrivsel

ANTAL ANSATTE

10 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier