Succeshistorier

INDUSTRI 4.0 I ØJENHØJDE

UDFORDRINGEN

Industri 4.0 er visionen om fremtidens fuldt digitaliserede og automatiserede produktionsvirksomhed. Men mange små og mellemstore virksomheder har svært ved at oversætte visionen til hverdagen på fabriksgulvet. De eksisterende systemer til overvågning af produktionsfaciliteter er komplekse, dyre at installere og typisk designet til storindustrien. Med den indsigt i markedet har Humlebæk-virksomheden Andertech nu udviklet et enkelt og brugervenligt system, der gør Industri 4.0, og mere konkret produktionsdata, tilgængelig for mindre virksomheder. InnovationsAgenterne hjalp med at se nye muligheder og markeder for deres produkt.

RESULTAT

Virksomhedens nye brugervenlige system består af en lille boks, der nemt og hurtigt kan monteres på hver enkelt maskine i produktionshallen. Det trådløse system kaldes Whisper 4.0, og det opsamler de vigtigste data fra maskinen og sender dem videre til en computer, der giver personalet et samlet overblik over effektiviteten i produktionen. De informationer har man hidtil kun kunnet få på en meget kompleks og dyr måde. Eksisterende systemer er store og omfattende og dermed uegnede til små og mellemstore virksomheder. Derimod kan Whisper-boksen installeres for under 1000 kr. pr. maskine plus licens for brug af systemet. Whisper 4.0 er nu færdigudviklet og lanceret for plastbranchen. Med hjælp fra InnovationsAgenten har virksomheden fået inspiration til nye brancher, en henvisning til MADE (Manufacturing Academy of Denmark) og konkret sparring på nye produkter.

Læs hele pressemeddelelsen

Whisper 4.0 er færdigudviklet og allerede installeret hos en række kunder. Lige nu beta-tester vi den trådløse version, der gør systemet endnu mere alsidigt og nemmere at installere.
- Ejer og direktør Erik Sten Andersen
- Ejer og direktør Erik Sten Andersen
VIRKSOMHED

Andertech

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Effektiviserings systemer

ANTAL ANSATTE

14 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier