Succeshistorier

BORUM VIL VÆRE STØRST I VERDEN PÅ VEJSTRIBER

UDFORDRINGEN

Borum er allerede markedsledende inden for den teknisk mest avancerede metode termoplast, der påføres vejbanen ved en temperatur på ca. 280 grader. Denne position vil virksomheden nu også erobre inden for de øvrige metoder og materialer, der anvendes rundt omkring i verden. I 2020 vil virksomheden slå konkurrenterne og indtage positionen som den globalt største spiller i branchen. Virksomheden har selv haft en masse ideer til forbedringer og effektiviseringer, men de søger hjælp til at tilrettelægge en systematisk innovationsproces, der kan booste hele virksomheden.

RESULTAT

For at indfri ambitionen om at blive størst i verden inden for vejmarkeringsmaskiner har identificerede innovationstjekket et muligt potentiale inden for standardisering og modularisering samt en udvidelse af virksomhedens produktsortiment. Vejstriber er nemlig forskellige fra land til land, og der findes mange forskellige mønstre, materialer og malemetoder. For at få den rette ekspertviden har InnovationsAgenterne henvist virksomheden til eksterne konsulenter og eksperter fra bl.a. Aalborg Universitets Center for Industriel Produktion og til MADE-projektet, der fremmer innovation i danske produktionsvirksomheder. Efter to vækstår i 2012 og 2013 og et investeringsår i 2014 er Borum Industri nu på vækstsporet igen og kommer ifølge direktør Ib Neustrup Simonsen til at levere et rekordresultat i 2015.

Læs hele pressemeddelelsen

"Vi kunne ikke være nået hertil uden samarbejdet med eksterne konsulenter og eksperter fra InnovationsAgenterne, Aalborg Universitet, de regionale væksthuse og MADE. Det ville tage 20-30 år og 200 mand. Vi forventer i 2015 at åbne flere udenlandske kontorer som supplement til Borums eksisterende kontorer i Hamborg, Moskva og snart Miami."
- Direktør Ib Neustrup Simonsen
- Direktør Ib Neustrup Simonsen
VIRKSOMHED

Borum

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Vejmarkeringsmaskiner

ANTAL ANSATTE

40 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Organisation

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier