Succeshistorier

CROWDSOURCING ER FOR ALLE VIRKSOMHEDER

UDFORDRINGEN

Den jyske producent af campingudstyr og teltvogne Camp-let ville gerne arbejde strategisk med kundernes behov og involvere dem direkte i innovationsprocesser og produktudvikling. InnovationsAgenterne tog derfor crowdsourcing-metoden i brug, så virksomheden fik hjælp til at inddrage kunder, forhandlere og medarbejdere i udviklingen af nye produkter og services.

RESULTAT

Innovationstjekkets brug af crowdsourcing-metoden resulterede i, at virksomheden fik en række nye produktkoncepter samt ny viden om deres kunder og om den proces, der går forud for et køb. Virksomheden fandt bl.a. ud af, at mange kunder er usikre på, om en Camp-let er noget for dem. Derfor starter de med at købe en billig, brugt vogn og investerer først senere i en fabriksny model. For at imødegå dette lancerer virksomheden nu en billig indstigningsmodel, som man kan opgradere efter behov. Sideløbende har Camp-let omlagt produktionen, så virksomhedens vogne er modulopbyggede. Det betyder, at kunderne fremover kan udskifte f.eks. køkken, telt eller sofa på den eksisterende platform i stedet for at skulle investere i en helt ny vogn.

Læs hele pressemeddelelsen

"InnovationsAgenterne har hjulpet os i gang med at opbygge ny viden om vores kunder og om den proces, der går forud for et køb. Vi har f.eks. gennemført en innovationsdag med deltagelse af kunder, forhandlere og egne medarbejdere. Vi fandt bl.a. ud af, at mange kunder er usikre på, om en Camp-let er noget for dem. Derfor starter de med at købe en billig, brugt vogn og investerer først senere i en fabriksny model. Vi har derfor introduceret en billig indstigningsmodel, som man kan opgradere efter behov. F.eks. hvis man får behov for mere plads eller ønsker et mere luksuriøst køkken end det, man startede ud med."
- Direktør Hans Jørn Nissen
- Direktør Hans Jørn Nissen
VIRKSOMHED

Camp-let (del af Isabella Group)

BRANCHE

Engros-detail

PRODUKTER

Påhængsvogne og sættevogne

ANTAL ANSATTE

20 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Kunder

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier