Succeshistorier

INNOVATIONSAGENTERNE STYRKER DANSK KORT-UDVIKLER

UDFORDRINGEN

Selv specialiserede og højteknologiske virksomheder har brug for ekstern sparring, viden og samarbejdspartnere for at styrke deres forretning. Det ved en af verdens førende udviklere af avancerede elektroniske betalings- og adgangskort, danske CardLab ApS. De har kontaktet InnovationsAgentere for at få hjælp til at finde nye sparrings- og projektpartnere. CardLab er helt i front inden for bl.a. mikroelektronik, it-sikkerhed og biometri. Virksomheden er så langt i front, at vejen fra idé til færdigt produkt er krævende og besværlig, bl.a. fordi der skal udvikles helt nye produktionsteknikker for at kunne presse kortets nye funktionaliteter ned på meget lidt plads, og derfor har virksomheden brug for at finde samarbejdspartnere, der kan hjælpe dem i udviklingsprocessen.

RESULTAT

I samarbejde med InnovationsAgenterne fik virksomheden udarbejdet en ansøgning til Markedsmodningsfonden, der kunne finansiere en test-case i markedet sammen med en udvalgt dansk eller udenlandsk kunde. Ligeledes afsøgte man mulighederne for at etablere et udviklingsprojekt i regi af EUs innovationspuljer for små og mellemstore virksomheder. Derudover fik virksomheden etableret et samarbejde med Dansk Biometrisk Selskab for at blive en del af det danske netværk af virksomheder med fokus på biometrisk teknologi. InnovationsAgenterne hjalp ydermere virksomheden med til at skabe kontakt til ingeniørstuderende med henblik på studiejobs og praktik. CardLab har desuden indledt samarbejde med engelske BioSSL, der integrerer CardLabs nye kort med fingeraftryksscanner i deres løsningsplatform, der nu er blevet lanceret på det amerikanske marked.

Læs hele pressemeddelelsen

"For en udviklingsvirksomhed som CardLab er det afgørende ikke blot at finde kunder, men også at finde samarbejdspartnere, der kan og vil udvikle de nye teknologier sammen med os og dele deres viden med os. Deres arbejde er guld værd. InnovationsAgenterne har hjulpet os videre med mange nye kontakter, og vi har fået gode henvisninger til nye muligheder for finansiering af udviklings- og kommercialiseringsprojekter."
- Direktør Frank Sandeløv
- Direktør Frank Sandeløv
VIRKSOMHED

CardLab ApS

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Elektroniske betalings- og adgangskort

ANTAL ANSATTE

3 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier