Succeshistorier

DIGITALISERING MED OMTANKE

UDFORDRINGEN

Det aarhusianske rejsebureau Check Point Travel har altid leveret skræddersyede rejser til deres målgruppe 45+. Virksomheden ønsker nu at supplere deres service med et digitalt pakke-koncept, som skal fastholde rejsernes høje kvalitet men samtidig skabe effektivisering, som kan resultere i billigere rejser. Direktøren Henrik Særmark Thomsen har længe været klar til at skrotte virksomhedens eksisterende webshop-system og købe et nyt, men inden da søgte han sparring hos InnovationsAgenterne, hvilket bragte ham på andre tanker.

RESULTAT

InnovationsAgenten lavede indledningsvist en grundig analyse af arbejdsgangene på bureauet samt en købsanalyse over de faser, som kunderne gennemgår, fra det første møde med virksomheden til det afsluttende køb af en rejse. Formålet var at identificere de punkter, hvor det kunne betale sig for virksomheden at effektivisere og styrke forretningen ved hjælp af it. Fremfor at smide en stort beløb efter et nyt it-system, valgte virksomheden at optimere den eksisterende hjemmeside, så kunderne i højere grad kunne betjene sig selv. Virksomheden har derimod valgt at investere i et tilbuds- og faktureringssystem, som gør det lettere for virksomheden at sammensætte rejsetilbud. Virksomhedens digitale strategi har været en stor succes, og det har resulteret i en fordobling af virksomhedens omsætning siden 2010 uden ansættelse at nye medarbejdere.

Læs hele pressemeddelsen

I en travl hverdag er det svært at finde tid til at sætte sig ned og tænke tingene igennem. Kai kom ind som en uvildig mentor, der gjorde os opmærksom på nogle grundlæggende ting omkring digitalisering, som vi ikke havde haft overskud til at tænke igennem.
- Bureauchef Henrik Særmark-Thomsen
- Bureauchef Henrik Særmark-Thomsen
VIRKSOMHED

Check Point Travel

BRANCHE

Service

PRODUKTER

Pakkerejser

ANTAL ANSATTE

11 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Organisation

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier