Succeshistorier

NY MOBIL BAKTERIEDRÆBER PÅ VEJ

UDFORDRINGEN

Virksomheden Delta Rengøring har igennem længere tid gået med tankerne om at udvikle en ny mobil desinfektions-enhed målrettet fødevareindustrien og hospitalssektoren. Teknologien kaldes SonoSteam, og den arbejder med en kombination af damp og ultralyd, der fjerner mikroorganismer som bakterier, vira og skimmelsvamp med en effektivitet på mellem 99,9 og 99,99 procent. InnovationsAgenterne har i den forbindelse hjulpet virksomheden med at afklare præcis hvilke kundegrupper, der skal satses på.

RESULTAT

Ud fra Delta Rengørings specifikationer er virksomheden blevet henvist til Force Technology, der med støtte fra Innovationsfonden skal konstruere det mobile SonoSteam-udstyr. InnovationsAgenterne har ydermere formidlet kontakt til et markedsføringsfirma, som virksomheden har indledt et samarbejde med. Derudover har virksomheden ansat en højtuddannet medarbejder, der arbejder med markedsanalyse og markedsføring, så virksomheden kan finde netop de kunder og brancher, som det vil være mest oplagt at satse på.

Læs hele pressemeddelelsen

"Vi har haft stor gavn af InnovationsAgent-ordningen, der var en øjenåbner og springbræt for nye udviklingsveje for vores virksomhed. Det har nu ført en masse spændende nyt med sig."
- Direktør Kim Skourup
- Direktør Kim Skourup
VIRKSOMHED

Delta Rengøring

BRANCHE

Service

PRODUKTER

Salg af rengøringsydelser

ANTAL ANSATTE

50 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier