Succeshistorier

VERDENS STÆRKESTE TOV KOMMER FRA TAULOV

UDFORDRINGEN

Dynamica Ropes, der fremstiller verdens stærkeste tovværk, har især de seneste år oplevet en kraftig vækst med efterspørgsel fra hele verden, lige fra Norge til New Zealand, Asien og Australien. Nu tager virksomheden et stort skridt fremad med lanceringen af Nordeuropas længste testbænk for tovværk. Virksomheden har derudover inverteret for 40 mio. kr. i nye maskiner og et fordoblet fabriksareal. I forbindelse med vækstplanerne har virksomheden søgt sparring hos InnovationsAgenterne til udarbejdelse af Dynamica Ropes nye handlingsplan.

RESULTAT

InnovationsAgenten har vejledt virksomheden i forbindelse med branchens krav til teknisk dokumentation og certificering. Derudover er virksomheden blevet henvist til Innobooster-ordningen og har heraf fået støtte til at ansætte to højtuddannede medarbejdere til henholdsvis markedsføring og teknisk salg. Ydermere etablerede InnovationsAgenten kontakt til MADE-programmet, et stort forsknings- og udviklingsprojekt inden for fremtidens danske produktionsindustri. Som følge af virksomhedens nye vækststrategi forventer direktøren Jørgen Sørensen en fordobling af virksomhedens omsætning samt en forøgelse i medarbejderstaben.

Læs hele pressemeddelelsen

Vi havde brug for vejledning inden for godkendelser og certificeringer, og vi havde et ønske om at ansætte nye, højtuddannede medarbejdere. Desuden ville vi gerne have adgang til de nyeste resultater inden for den forskning og udvikling, der er relevant for en virksomhed som vores. Alt det kunne InnovationsAgenterne hjælpe os med.
- Direktør Jørgen Sørensen
- Direktør Jørgen Sørensen
VIRKSOMHED

Dynamica Ropes

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Fremstilling af tovværk

ANTAL ANSATTE

11 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsmodel

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier