Succeshistorier

VOGNMÆND SPARER TID OG KRÆFTER MED NYUDKLÆKKEDE INGENIØRERS FØRSTE OPFINDELSE

UDFORDRINGEN

De to nyuddannede civilingeniører Jens Kjærulff og Emil Schrøder Jakobsen har sideløbende med studiet udviklet en batteridrevet opruller, der gør livet lettere for chauffører, landmænd, maskinførere og andre, der bruger surringsbånd til fastgøring af last. De to unge ingeniører er fast besluttet på at gå iværksættervejen, selvom de ikke lægger skjul på, at opstarten af eget firma er krævende. Virksomheden har derfor været i kontakt med InnovationsAgenterne for at søge råd og vejledningen til markedsføring og eksport af den batteridrevende opruller samt til udvikling af nye mulige produkter.

RESULTAT

InnovationsAgenterne udførte allerede i 2015 et innovationstjek hos virksomheden, og har bistået Dynello undervejs på iværksættervejen. Virksomheden har blandt andet fået råd og vejledning i at få foretaget en CE-mærkning af oprulleren samt udarbejde en strategi for virksomheden og for salg og markedsføring. I arbejdet med salg og markedsføring har Jens Kjærulff og Emil Schrøder Jakobsen besøgt Transportmessen i Herning, hvor de har haft stor succes. Mange nye ordrer, gode kontakter og begejstrede reaktioner er blot nogle af de ting de to ingeniører har fået med i bagagen. Derudover har Dynello også fået skabt kontakt til udenlandske forhandlere fra blandt andet Tyskland, Skandinavien, Holland og USA, og der arbejdes på at klargøre el-oprulleren til det amerikanske og canadiske marked. Og så snart der er tid og overskud til produktudvikling, bliver de ført ud i livet.

Læs hele pressemeddelelsen

Vi har taget mange af Kais anbefalinger til os og arbejdet videre med dem. En af dem var, at vi skulle foretage en CE-mærkning af oprulleren, og at vi skulle finde en ekspert på området til at hjælpe os med det. Det har vi gjort, og alt er nu på plads - også CE-mærkning af de komponenter vi får fra underleverandører.
- Emil Schrøder Jakobsen, Dynello
- Emil Schrøder Jakobsen, Dynello
VIRKSOMHED

Dynello

BRANCHE

Service

PRODUKTER

Batteridrevet opruller

ANTAL ANSATTE

2-4

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsmodel

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier