Succeshistorier

EN RYGSÆK MED MERE

UDFORDRINGEN

Som iværksætter kan pengene være små, og derfor kan offentlige udviklingskroner gøre en stor forskel. InnovationsAgenterne har hjulpet Muri Mahmoud, direktør i virksomheden Standley, med at finde midler til udvikling af Leanbag, en rygsæk med indbygget ryglæn og siddepude.

Muri Mahmoud er iværksætter og idémanden bag en håndfuld innovative produkter til musikere. Nu lancerer han Leanbag, der er mere end bare en rygsæk. Den har et stativ, der kan klappes ud og bruges som ryglæn. Og ruller man den indbyggede siddepude ud, har man det perfekte afslapningsmøbel til stranden eller parken.

RESULTAT

Leanbag er netop blevet lanceret på Kickstarter og kan forudbestilles til levering i februar måned. InnovationsAgent Susanne Reinholdt Damgaard har hjulpet Muri Mahmoud med at skaffe midler til den tekniske del af rygsækkens design.

– En lille saltvandsindsprøjtning kan gøre en stor forskel. Susanne hjalp os med at skrive en ansøgning til InnoBooster-puljen, og vi var så heldige at få pengene. Dermed kunne vi hyre en dygtig produktudvikler, der konstruerede rygsækkens stativ. Susanne var helt afgørende, for at vi kom i mål med vores produktudvikling.

Stativet er konstrueret af produktudviklingshuset Luvi. Det er fremstillet i aluminium og designet med fokus på både holdbarhed og brugervenlighed. Det kan klappes ud, så rygsækken hælder 135 grader, en ideel vinkel når man skal bruge den som ryglæn.

Muri Mahmoud er iværksætter og satser på dansk designede produkter. Ud over Leanbag har han lanceret en letvægts guitarfod, så man kan stille sit instrument fra sig uden risiko, for at det vælter. Han har også designet et innovativt guitarbælte, der er på vej på markedet.

– Susanne Reinholdt Damgaard har hjulpet os med at finde projektfinansiering til alle tre produkter. Når man som jeg har begrænsede midler er den type støtte helt afgørende for at komme i mål med en ny idé til et produkt, siger Muri Mahmoud.

Susanne Reinholdt Damgaard har hjulpet os med at finde projektfinansiering til alle tre produkter. Når man som jeg har begrænsede midler er den type støtte helt afgørende for at komme i mål med en ny idé til et produkt.
- Muri Mahmoud
- Muri Mahmoud
VIRKSOMHED

Standley

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Rygsæk og musikudstyr

ANTAL ANSATTE

6

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier