Succeshistorier

TRÅDLØS TEKNOLOGI BRÆNDER OMSIDER IGENNEM HOS BRANDFOLK OG RØGDYKKERE

UDFORDRINGEN

Efter en granskning af markedet inden for brand- og redningsudstyr kunne virksomheden GearTeam konstatere, at der ikke fandtes trådløse redskaber, der levede op til lovkravene eller kundernes behov. Virksomheden måtte derfor selv udvikle det slidstærke udstyr, som kunderne efterspurgte. Årsagen til, at den slags udstyr endnu ikke var udviklet til denne branche, er de ekstreme forhold, der hersker under brandslukning. Ud over varme og røg skal udstyret kunne tåle fugtighed, en hård behandling og dermed et ekstremt slid. Virksomheden søgte derfor ekstern sparring til, hvordan de kunne udvikle og teste det nye udstyr.

RESULTAT

Med hjælp fra InnovationsAgenterne fik GearTeam involveret de rette eksperter, som bidrog til den teknologiske udvikling inden for det trådløse område, bl.a. angående antenne-teknologi. Innovationstjekket affødte ydermere, at virksomheden ansøgte om et Videnkupon-projekt, der gav den mulighed for at få bistand fra en ekspert i trådløse kommunikationsløsninger hos DELTA. I slutningen af 2016 blev den nye trådløse teknologi lanceret, og det er  således blevet muligt for brandlederen at monitorere brandfolk og røgdykkere under indsats.

Læs hele pressemeddelelsen

"Vi er en handelsvirksomhed, der sælger produkter udviklet i bl.a. Sverige og Tyskland. Men vi har længe haft en ambition om selv at udvikle og producere produkter. Det er vi på vej til nu, og her har InnovationsAgenterne hjulpet os med en specialviden, som vi som generalister ikke havde. Den viden har været afgørende for at realisere ideen."
- Direktør Jesper Løvbo
- Direktør Jesper Løvbo
VIRKSOMHED

GearTeam

BRANCHE

Engros-detail

PRODUKTER

Brand-, rednings- og sikkerhedsudstyr

ANTAL ANSATTE

7 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier