Succeshistorier

SMÅ BOLDE - STORE PLANER

UDFORDRINGEN

I de 27 år som Handi Life Sport har eksisteret, har virksomheden levet et forholdsvist stille liv. Virksomheden er vokset organisk. Kunderne er kommet stort set af sig selv, nye lande har sluttet sig til kundekredsen og produktsortimentet er vokset støt: fra boccia-bolde og petanque-bolde til lyd-bolde til blinde – samt udstyr til seniorsport og genoptræning. Men nu har virksomheden besluttet, at der skal skrues op for vækstplanerne og har derfor opsøgt InnovationsAgenterne for at få sparring til at sætte gang i vækstplanerne. 

RESULTAT

InnovationsAgenterne har hjulpet med at tilrettelægge Handi Life Sports nye vækststrategi, der bl.a. går ud på at fordoble produktionen i løbet af de kommende 2-3 år. InnovationsAgenten fik i den forbindelse identificeret en række forbedringsmuligheder i virksomheden bl.a. håndtering af deres svingende produktivitet. Et nyt fokus på at fastholde en jævn produktivitet var det første skridt op ad ekspansionsstigen. Der kom mere tydelig ledelsesstruktur og en klarere opdeling af medarbejdernes ansvar. Virksomheden fik derudover bevilget midler fra Styrelsen for Forskning og Innovation til at videreudvikle det plastgranulat, der udgør indmaden i virksomhedens bolde. Virksomheden blev også henvist til en række ingeniører fra Dansk Produktions Univers, som skulle udvikle et nyt produktionsapparat, der kunne tredoble virksomhedens produktion. Den nye vækststrategi har allerede sat gang i virksomhedens eksport og Handi Life Sport anerkendes nu som førende leverandør i branchen. 

Læs hele pressemeddelelsen

Kirsten Bromann kontaktede InnovationsAgenterne på en konference arrangeret af Dansk Industri. Hun tænkte, at det kunne være spændende at invitere dem indenfor i virksomheden. Det er altid interessant at blive udfordret af udefrakommende eksperter, der kigger sig omkring og giver et bud på de ”ømme tæer” i forretningen. Og vi var godt klar over, at vores produktivitet og produktionssikkerhed langt fra var optimal, fortæller han. InnovationsAgenterne har hjulpet os i gang og peget os videre til nye samarbejdspartnere og støttemuligheder, forklarer
- Bestyrelsesformand Jens Bromann
- Bestyrelsesformand Jens Bromann
VIRKSOMHED

Handi Life Sport

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Bocciabolde, petanquekugler og lydbolde henvendt til handicappede

ANTAL ANSATTE

7 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsmodel

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier