Succeshistorier

ELEKTRONIK-UDVIKLER HÆVER TEMPERATUREN

UDFORDRINGEN

Virksomheden Hybrico producerer brandmeldere til en række Airbus-helikoptere. Brandmelderne skal kunne holde til ekstreme temperaturer: 150 grader i minimum en time. Her må konventionel printbaseret elektronik stå af og overlade pladsen til Hybricos teknologi, der kan modstå helt op til 200 graders varme. Med en stabil placering på markedet vil Hybrico nu for alvor gå på jagt efter nye kunder, der har behov for elektronik til særligt høje temperaturer. Virksomheden kontaktede derfor InnovationsAgenterne for at få hjælp til at identificere teknologiens implementeringsmuligheder.

RESULTAT

Hybricos teknologi har nogle unikke egenskaber, når det gælder ekstreme temperatur- og fugtforhold. I jagten på vækst har virksomheden søgt sparring hos InnovationsAgenterne til deres strategiske planlægning. InnovationsAgenterne har været på udkig efter nye anvendelser til Hybricos teknologi og har i den forbindelse identificeret potentiale inden for olieefterforskning og –udvinding samt skibsfarten, hvor teknologien kan bruges, når dieselmotorerne bliver overophedet. Hybrico er nu i fuld gang med at gennemføre tests og skrive produktspecifikationer for de nye højtemperatur-produkter.

Læs hele pressemeddelelsen

"Det var spændende at få en udefrakommende ekspert til at se på os med nye øjne. Kai har hjulpet os med at afklare, hvilken vej vi skal gå."
- Direktør Carsten Pade
- Direktør Carsten Pade
VIRKSOMHED

Hybrico

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Højtemperatur komponenter

ANTAL ANSATTE

7 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Marked

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier