Succeshistorier

PÅ VEJ TIL DEN PERFEKTE BAGTRAPPE-ELEVATOR

UDFORDRINGEN

HYDRO-CON, Danmarks eneste producent af elevatorer, har på baggrund af stor efterspørgsel gået med ideen om at udvikle en ny type elevator, skræddersyet til københavnske bagtrapper. Ulrik Oldenburg, direktør i HYDRO-CON, vurderer at elevatoren bliver næste bølge inden for byrenovering i hovedstaden og større provinsbyer. Det skal være en støjsvag, smal elevator, der kan erstatte den snævre bagtrappe i en typisk lejlighedskompleks. Udviklingsarbejdet sker i samarbejde med DTU, InnovationsAgenterne og Innovationshuset i Hovedstaden.

RESULTAT

Udviklingen af de smalle elevatorer er en stor opgave, og projektet er derfor blevet inddelt i seks etaper som løbende integreres í produktet. Den første og sværeste etape har virksomheden afsluttet med hjælp fra InnoBooster-ordningen. Virksomheden arbejder lige nu med selve elevatorens grundkonstruktion, hvor virksomheden netop har leveret en udendørs test-version til en ejendom i Aarhus. Virksomheden skal dog både tage højde for kundernes ønske om, at elevatoren skal være støjsvag samt lovkravene inden for området. HYDRO-CON tilbyder allerede nu en bagtrappe-elevator, der med en bredde på kun 1,1 meter kan finde plads i de fleste bagtrappe-skakte. Det er denne elevator, som nu videreudvikles og optimeres yderligere.

Læs hele pressemeddelelsen

Vi vil udvikle præcis den rigtige model, der opfylder alle kundernes behov. Den er vi godt på vej til at have på plads, og alle de nye resultater vi opnår i vores udviklingsprojekt integrerer vi løbende i vores produkt.
- Direktør Ulrik Oldenburg
- Direktør Ulrik Oldenburg
VIRKSOMHED

HYDRO-CON

BRANCHE

Bygge-anlaeg

PRODUKTER

Elevatorer

ANTAL ANSATTE

16 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier