Succeshistorier

M&M Media Group

UDFORDRINGEN

Virksomhedsgruppen M&M Media Group består af forskellige medievirksomheder, der tilsammen beskæftiger fire fastansatte og en række tilknyttede løstansatte og freelancere. Det kan være svært at prioritere en strategiproces, når man er en lille håndfuld nøglemedarbejdere, der samarbejder på kryds og tværs i flere forskellige virksomheder under samme paraply. Derfor har M&M Media Group fået hjælp af InnovationsAgenterne til at katalysere og gennemgå strategierne for hver enkelt af virksomhederne.

RESULTAT

Med hjælp fra InnovationsAgenterne har M&M Media Group fået skærpet profilen, integreret strategisk og langsigtet tænkning og fokus på klare mål og resultater. Samspillet med InnovationsAgenterne har givet mere liv i to af mediegruppens selskaber, og den skærpede opdeling har givet et klarere kundebillede, som skal trække flere kunder til. Rammerne er sat for et firma i fremgang, og M&M Media Group har fået værktøjer der gør, at virksomheden nu har forøget sin markedsandel betragteligt.

Læs hele pressemeddelelsen

InnovationsAgenterne har hjulpet os med at sætte flere ord på tanker og visioner for vores virksomheder, og vi har fået finpudset de strategier, der er nødvendige for at holde fokus på innivation, både på kort og på lang sigt.
- Peter Møller Troelsen fra M&M Media Group
- Peter Møller Troelsen fra M&M Media Group
VIRKSOMHED

M&M Media Group

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Medieprodukter

ANTAL ANSATTE

4 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsmodel

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier