Succeshistorier

FRA SKUFFEIDÉ TIL PRODUKTNYHED

UDFORDRINGEN

Jumbo Stillads A/S er Danmarks førende producent af stilladser og stiger. Virksomheden har over de seneste år satset på eksport med stor succes og eksporterer nu til 28 lande over hele kloden.
Travlheden betyder bl.a., at ideer til nye produkter bliver liggende i skrivebordsskuffen længere end ønsket, og virksomheden har derfor søgt sparring hos InnovationsAgenterne til at sortere i ideerne og udvælge de mest interessante.

RESULTAT

Blandt ideerne var en ny type stige i luksusklassen, til professionelt brug, med de højeste krav til kvalitet, holdbarhed og ergonomi. I samarbejde med InnovationsAgenterne søgte virksomheden InnoBooster-ordningen om støtte til projektansættelse af en nyuddannet ingeniør samt teknisk assistance fra GTS-instituttet FORCE Technology. Ansøgningen gik igennem, og efter et års udviklingsarbejde lancerer virksomheden det nye stigesystem til levering i maj måned. Det nye stigesystem er designet til de mest kræsne af Jumbos professionelle brugere, der kræver en stige med optimal ergonomi og sikkerhed. Stigen er desuden produceret i højstyrke aluminium, hvilket øger holdbarheden og gør den mere modstandsdygtig over for stød og slag. Innovationstjekket har desuden affødt en langsigtet strategi, hvor virksomheden vil arbejde med udvidelse af sin produktportefølje med fokus på eksportegnede produkter.

Læs hele pressemeddelelsen

"Uden hjælp fra InnovationsAgenterne og InnoBooster-midlerne var projektet blevet liggende i skrivebordsskuffen."
- Karsten Skov Hansen
- Karsten Skov Hansen
VIRKSOMHED

Jumbo Stillads

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Produktion og salg af stilladser

ANTAL ANSATTE

50 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier