Succeshistorier

UDVIKLINGSMIDLER TIL BRANDSIKREDE VINDUER

UDFORDRINGEN

I mange år havde vinduesproducenten Krone Vinduer indkøbt brandsikrede døre og vinduer hos en underleverandør. Det havde den ulempe, at designet ikke var helt identisk med deres egne produkter. Derfor havde det længe været et ønske for Krone Vinduer at producere brandsikrede produkter i samme design som deres konventionelle produkter. For at realisere ideen om at selv at kunne producere de brandsikrede døre og vinduer, søgte Krone Vinduer sparring hos InnovationsAgenterne, så de kunne få hjælp til at igangsætte produktudviklingen.

RESULTAT

InnovationsAgenten hjalp Krone Vinduer med at søge udviklingsmidler i InnoBooster-puljen og formidlede kontakt til Dansk Brandteknisk Institut. Det første brandsikrede vindue er allerede på markedet og i februar startede produktionen af Krone Vinduers første branddør. Kundernes efterspørgsel på brandsikrede versioner af virksomhedens produkter, der er designmæssigt identiske med det øvrige sortiment, gav Krone Vinduer blod på tanden for at prøve kræfter med at producere brandsikrede produkter. Med InnovationsAgenternes hjælp har Krone Vinduer nu fået taget hul på et helt nyt forretningsområde og i løbet af 2017 vil virksomheden udvikle flere brandsikrede produkter, som skal lanceres løbende.

Læs hele pressemeddelelsen

Det er en niche, som vi nu skal til at opdyrke, og lige nu er vi de eneste på banen herhjemme. Jeg tror, at brandsikrede versioner af vores produkter i løbet af kort tid vil øge vores salg med 10 procent.
- Carsten Lanzky Jensen, produktchef
- Carsten Lanzky Jensen, produktchef
VIRKSOMHED

Krone vinduer

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Brandsikrede døre og vinduer

ANTAL ANSATTE

111

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier