Succeshistorier

GÅRDBUTIK PÅ FACEBOOK

UDFORDRINGEN

Deltidslandmændene Karin og John Nielsen på Vestergården i Fårevejle drømte om en gårdbutik, hvorfra de kunne sælge grøntsager dyrket på Lammefjordens sandede jord til turister og lokale. Drømmen er gået i opfyldelse og siden etableringen i 2007 er gårdbutikken vokset støt, og de seneste tre år er det gået stærkt. Iværksætterne ønskede en udefrakommendes vurdering af deres koncept samt hjælp til at identificere nye udviklingsmuligheder.

RESULTAT

Innovationskonsulenten identificerede en række potentielle udviklingsmuligheder, som bl.a. indebar, at Lammefjordens Spisekammer fik sin egen professionelle hjemmeside og dertil udnyttede Facebook som ekstern markedsføringskanal. Innovationstjekket førte ydermere til, at virksomheden fik en Videnkupon og efterfølgende en bevilling fra LAG-puljen. Virksomheden har nu udvidet sit produktsortiment, sine pakke- og distributionsfaciliteter, åbningstider, fordoblet sit butiksareal, samt tredoblet sin omsætning.

Læs hele pressemeddelelsen

"Med det Innovationstjek, hun gennemførte, fik vi en udefrakommende vurdering af vores koncept. Dorthe hjalp os med at få overblik over det hele, både det vi gjorde godt, og det vi kunne gøre bedre. Innovationstjekket førte videre til en Videnkupon, gennemført sammen med GTS-instituttet AgroTech og efterfølgende til en bevilling fra LAG-puljen. Tilsammen har det betydet, at vi nu har fordoblet vores butiksareal, at vi har en velkørende hjemmeside, og at vi har kunnet udvide gårdens pakke- og distributionsfaciliteter."
- Direktør Karin Nielsen
- Direktør Karin Nielsen
VIRKSOMHED

Lammefjordens Spisekammer

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Gårdbutik med grøntsager

ANTAL ANSATTE

2 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsproces

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier