Succeshistorier

DANSK TEKNOLOGI REVOLUTIONERER SENSORNETVÆRK

UDFORDRINGEN

I jagten på teknologisk udvikling mod smart cities og intelligente hjem ser vi i dag, at flere ting i vores omgivelser forsynes med sensorer, der kommunikerer trådløst med hinanden. Den danske virksomhed Neocortec har meldt sig på banen med ny patenteret kommunikationsprotokol, der på nye måder tackler de tekniske udfordringer ved brug af de såkaldte mesh. I mesh-netværket samarbejder de enkelte netværksenheder om at distribuere data den mest optimale vej i netværket. Idet teknologien er markant anderledes end konkurrerende løsninger, søger Neocortec nu sparring til, hvordan de udadtil kan styrke deres kommunikation om teknologiens nyskabende karakter.

RESULTAT

Efter et intenst udviklingsarbejde er Neocortec nu gået på markedet med sine første produkter. Blandt kunderne er en sydafrikansk virksomhed, der arbejder med overvågning af luftkvaliteten i kulminer. For at håndgribeliggøre den avancerede teknologi har virksomheden på opfordring fra InnovationsAgenterne udarbejdet en applikation, der kan bruges som både udviklingsværktøj og som demo til brug på messer og salgsmøder. InnovationsAgenterne har ydermere opfordret virksomheden til at udarbejde en illustrationsvideo, der kan give et hurtigt overblik over Neo-cortecs avancerede teknologi.

Læs hele pressemeddelelsen

"Innovationstjekket gav os et overblik over de udfordringer, der skal tackles i forbindelse med kommercialiseringen af vores teknologi. InnovationsAgenten bekræftede os i, at vi var på rette vej. Samtidig kom han med gode og relevante input til nye tiltag, der yderligere kan styrke salgsarbejdet og kontakten til kunderne. Han har hjulpet os med at fastholde fokus og overblik, og jeg vil gerne anbefale andre virksomheder at få et Innovationstjek. Det er godt at få en ekstern person ind, der kan hjælpe dig med at se din virksomhed i helikopter-perspektiv."
- Direktør Thomas Steen Halkier
- Direktør Thomas Steen Halkier
VIRKSOMHED

Neocortec

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Trådløse sensorer med mesh netværk

ANTAL ANSATTE

7 ansatte

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier