Succeshistorier

SIGNIFLY VENDER MEDARBEJDERNE UD MOD KUNDEN

UDFORDRINGEN

Som ungt digitalt bureau vil ikke kun Signifly fokusere på at levere innovative løsninger og høj kvalitet til kunden. Partner og konsulent Patrick Rønning og hans 10 kolleger ønsker også de bedste og mest effektive arbejdsgange internt i bureauet. Det digitale bureau Signifly vil minimere administration og den interne koordinering og i stedet bruge tiden på at skabe værdi for kunden. I den forbindelse har virksomheden søgt sparring hos InnovationAgenterne til udarbejdelsen af ny organisationsstruktur.

RESULTAT

InnovationsAgenterne har gennemgået bureauets interne processer, hvilket har resulteret i mulig organisationsændring. Virksomhedens kundekontakt lå, som hos mange andre bureauer, hos deres sælgere og projektledere, som efterfølgende formidlede kundens ønsker videre til udviklere, designere og filmfotografer. Efter innovationstjekket er det nu fagspecialisten, der skal udføre opgaven, som har den direkte kontakt til kunden fra start til slut. Det giver højere kvalitet, stærkere engagement og bedre bundlinje. Virksomhedens system for timeregistrering viser, at den tid, Signiflys medarbejdere nu bruger på at skabe værdi for kunderne, er fordoblet. Derudover har den nye ansvarsfordeling givet et betydeligt mersalg både til nye og eksisterende kunder.

Læs hele pressemeddelelsen

”Når alle medarbejdere har direkte kundekontakt betyder det også, at salgsansvaret er fordelt ud til alle. Det er den enkelte medarbejder, der nu kan reagere på de behov og signaler, kunden kommer med. Og det har virkelig givet pote. Vi er i forvejen inde i en positiv udvikling, som nu er accelereret yderligere, fordi alle har fået og ikke mindst taget deres del af salgsansvaret.”
- Partner og konsulent Patrick Rønning
- Partner og konsulent Patrick Rønning
VIRKSOMHED

Signifly

BRANCHE

Service

PRODUKTER

Digitale løsninger

ANTAL ANSATTE

15 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Organisation

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier