Succeshistorier

INNOVATIONSAGENTER HJALP SKAGEN BRYGHUS TIL AT TACKLE VÆKSTEN

UDFORDRINGEN

Hos Skagen Bryghus står kunderne i kø, men øllet er ved at slippe op. Øget efterspørgsel kræver større produktionskapacitet, flere ansatte og nye investeringer. Ud over kapacitetsproblemer i forbindelse med ølproduktionen, så havde virksomheden brug for at udvide restauranten og gårdhaven samt tilpasse deres organisation til at håndtere den øgede efterspørgsel. Skagen Bryghus har søgt sparring hos InnovationsAgenterne for at klargøre virksomheden til den stigende efterspørgsel.

RESULTAT

InnovationsAgenterne lavede et 360 graders eftersyn af Skagen Bryghus, for at undersøge hvilke muligheder der var for, at virksomheden kunne ekspandere. Med rådgivning fra InnovationsAgenterne valgte virksomheden at investere i større kapacitet bl.a. flere tanke. Ydermere blev der ansat en barchef, der skulle lette direktøren René Sørensens opgaver i forbindelse med det administrative arbejde. Virksomheden valgte yderligere at udvidet gårdhaven, så den kunne rumme dobbelt så mange gæster. Efter InnovationsAgenternes gennemgang af virksomheden er Skagen Bryghusvokset vokset støt og sikkert til en produktionskapacitet på en kvart mio. liter øl i 2014. I 2015 blev produktionen yderligere forøget til 300.000 liter øl, der både sælges flaskeaftappet i detailhandelen og som fadøl, bl.a. i bryghusets egen restaurant og gårdhave.

Læs hele pressemeddelelsen

Vi vidste egentlig godt selv, hvad der var galt. Men det var supergodt at få det bekræftet af eksperter udefra og efterfølgende at få sat forbedringerne i system. Det vigtigste var, at vi besluttede at tage ekspansionen trin for trin, ét skridt ad gangen.
- Direktør og brygmester René Diget Søgaard Sørensen
- Direktør og brygmester René Diget Søgaard Sørensen
VIRKSOMHED

Skagen Bryghus

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Specialøl

ANTAL ANSATTE

35 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsproces

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier