Succeshistorier

SKANDI-BO SÆTTER NY STANDARD FOR BRANDSIKRE HELGLAS-LØSNINGER

UDFORDRINGEN

SKANDI-BO producerer primært glasløsninger til byggeriet, men har de seneste 10 år også satset på glasskillevægge til skibe og offshore. Her er der skærpede krav til brandsikkerhed og derfor måtte virksomhedens udviklingsafdeling inddrage eksterne eksperter. InnovationsAgenterne bistod med at udarbejde en ansøgning til Innobooster-puljen, så SKANDI-BO i samarbejde med DBI, Dansk Brand- og Sikringsteknisk Institut kunne udvikle og teste den nye løsning inden for den maritime branche.

RESULTAT

Virksomhedens produkter har nu gennemgået de omfattende tests, og systemet opfylder nu de skrappeste krav til brandsikkerhed til søs. Som de første i branchen har virksomheden nu en brandsikker helglasløsning, hvor den enkelte glasskiver ikke er samlet i en metalramme, men blot med en fuge, der er specialudviklet til at modstå høje temperaturer. De nye produkter er noget designere og arkitekter har efterspurgt længe, og virksomheden mærker allerede nu stor interesse for den nye løsning, især fra skibsdesignere og værfter i Europa, bl.a. inden for krydstogtskibe.

Læs pressemeddelelsen her.

Fordelen ved det maritime marked er, at der er ensartede krav til dit produkt. Det er ret krævende at teste og få certificeret produkter og produktion til marinesegmentet, men når du først har opnået en certificering så kan du sælge dine produkter over hele verden
- Direktør Lars Birk Biller
- Direktør Lars Birk Biller
VIRKSOMHED

SKANDI-BO

BRANCHE

Bygge-anlaeg

PRODUKTER

Glasløsninger

ANTAL ANSATTE

35 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier