Succeshistorier

STURE FIK STYR PÅ FORRETNINGEN

UDFORDRINGEN

Sture ApS er på mange måder den typiske, lille udvikler-virksomhed: flad struktur, uformel hverdag og en stor grad af frihed. I takt med deres størrelser, oplever de, at den enkelte medarbejder i høj grad er overladt til sig selv, og at der mangler systematik i opgaveløsningen, hvilket ofte resulterer i upræcise aftaler med kunderne. For at løse problemstillingen kontaktede virksomheden InnovationsAgenterne for at få hjælp til at stramme op i kommunikationen med kunderne samt blandt medarbejderne.

 

RESULTAT

Efter mødet gik Sture Andersen, med Innovationstjek-rapporten i hånden, i gang med at stramme i alle led i forretningen. Der blev ryddet op i uhensigtsmæssige interne processer, og ansvarsfordelingen mellem medarbejderne blev defineret klarere. Derudover blev kommunikationen med kunderne forbedret. Det har givet virksomheden en markant bedre økonomi, og i tilgift har Sture Andersen nu fået tid og overskud til at løse nogle udviklingsopgaver, som er vigtige for at holde Sture ApS konkurrencedygtig også i fremtiden.

Læs hele pressemeddelelsen

"Jeg har haft svært ved at finde tid til udviklingsarbejde, fordi jeg brugte så meget tid på ledelse og administration. Det problem fik vi løst sammen med Poul Skouboe. Nu har jeg fundet en god balance mellem ledelse og udviklingsarbejde, og vores samarbejde internt fungerer rigtig godt. Innovationstjekket satte os i gang med en positiv udvikling, og jeg er godt tilfreds med det sted, hvor virksomheden er lige nu."
- Direktør Sture Andersen
- Direktør Sture Andersen
VIRKSOMHED

Sture

BRANCHE

Service

PRODUKTER

IT-konsulenter

ANTAL ANSATTE

7 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsproces

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier