Succeshistorier

T-REX SKIFTER ”BUNDKORT”

UDFORDRINGEN

T-Rex Engineering er kendt blandt guitarister verden over for deres effektpedaler. Pedalerne med potente navne som Nitros, Diva Drive, Fat Shuga og Karma Boost anvendes af blandt andre John Mayer, James Morrison, David Gilmour, Mike Stern og Steve Lukather. En T-Rex pedal er retro udenpå og hi-tech indeni. På ydersiden ligner pedalen noget, der kunne have tilhørt en af slut-60’ernes guitar-guder. Men man skal ikke tage fejl – på indersiden er det en kompakt hi-tech-maskine. Mange af virksomhedens pedaler er baseret på en Digital Signal Processor, en mikroprocessor udviklet specielt til at omsætte et analogt signal til et digitalt. Men for at virksomheden bedre, hurtigere og billigere skal kunne imødekomme kundernes behov, så har virksomheden et ønske om at skifte til den såkaldte ARM-teknologi, som også bruges i smartphones og tablets.

RESULTAT

Under Innovationstjekket så innovationsAgenterne straks muligheden for at udarbejde en InnoBooster-ansøgning til Innovationsfonden, hvilket resulterede i støtte til, at virksomheden kunne gennemføre projektet vedrørende ARM-processorer til en ny type guitarpedal. Ved hjælp af ARM-processoren vil den digitale signalbehandling ske hurtigere end hidtil, og dermed formindskes den forsinkelse der opstår, fra signalet bearbejdes i pedalen, til det sendes videre til forstærkeren. Derudover betyder den nye teksnologi, at virksomheden kan mindske både udviklingsomkostningerne og udviklingstiden på nye produkter. Samtidig vil virksomhedens produktionspriser falde, hvilket giver en større indtjening og mulighed for at udvikle og lancere nye produkter tilpasset skiftende trends og strømninger. Direktør Lars Dahl-Jørgensen forventer, at T-Rex med de nye tiltag kan fordoble sin forretning i løbet af de næste tre år.

I vores branche kommer hovedparten af de nye ideer og produkter fra USA. Vi er også dygtige herhjemme, men vi er måske ramt af den typisk danske tilbageholdenhed. Det vil vi lave om på.
- Direktør Lars Dahl-Jørgensen
- Direktør Lars Dahl-Jørgensen
VIRKSOMHED

T-Rex Engineering

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Effektpedaler til musikinstrumenter

ANTAL ANSATTE

10 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier