Succeshistorier

TANTEC HAR GLOBAL SUCCES MED COATING-UDSTYR TIL INDUSTRIEN

UDFORDRINGEN

Tantecs udstyr til behandling af plastmaterialer eksporteres til hele verden og efterspørges i stigende grad i takt med den øgede anvendelse af miljøvenlig plast. Det har skabt travlhed hos den 20 mand store Lunderskov-virksomhed, og de har derfor søgt hjælp hos InnovationsAgenterne til at geare virksomheden til vækst.

RESULTAT

Sammen med Tantecs ledelse analyserede Innovationsagenten virksomhedens situation, hvorefter de skrev en ansøgning til Videnkupon-ordningen, hvilket resulterede i en bevilling midler, så Tantec kunne få eksperthjælp til at kortlægge virksomhedens interne processer. Efterfølgende har InnovationsAgenterne hjulpet Tantec med at styrke deres tekniske dokumentation samt deres interne videndeling, hvilket har resulteret i, at virksomheden har fået en ISO 9001 certificering.

Læs hele pressemeddelelsen 

"Vores kunder er meget større end os. Derfor skal vi kunne dokumentere vores kompetencer, og her er en ISO 9001 certificering afgørende. Certificeringen er en vigtig del af vores fremtidsplaner, fordi den åbner dørene til nye kunder, især kunder med meget høje krav til kvalitet, f.eks. i den medicotekniske industri."
- Direktør Morten Thrane
- Direktør Morten Thrane
VIRKSOMHED

Tantec

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Udstyr til behandling af plastmaterialer

ANTAL ANSATTE

20 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Marked

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier