Succeshistorier

TOPCALL EKSPANDERER TIL SPANIEN OG SVERIGE

UDFORDRINGEN

Danmarks hurtigst voksende callcenter TopCall er gået fra at have nul til 400 kunder på fire år. Receptionisterne fra TopCall fungerer som eksterne telefonpassere, dvs. de booker tider, flytter aftaler og tager imod beskeder, når deres kunder ikke kan være ved telefonen. Virksomheden arbejder konstant på at forbedre sin service og gør en stor dyd ud af, at dens receptionister er imødekommende og professionelle. Virksomheden har ambitioner om at vækste til det dobbelte inden for de næste år 2017-2018, bl.a. ved at etablere kontorer i både Spanien og Sverige. Virksomheden har i den forbindelse søgt sparring hos InnovationsAgenterne til at håndtere sine ambitioner om vækst.

RESULTAT

InnovationsAgenter har hjulpet virksomheden med at håndtere de udfordringer, der følger med vækst. Det drejer sig bl.a. om ledelse og om at organisere virksomheden på nye måder, når antallet af medarbejdere vokser. Det drejer sig om en stærkere satsning på salg og markedsføring, så der fortsætter med at komme nye kunder, og væksten kan fastholdes. Ved at uddele en del af ansvaret har virksomheden ydermere formået at engagere og bibeholde sine medarbejdere i en branche, der ellers er kendt for høj personaleudskiftning.

Læs hele pressemeddelelsen

"For knap to år siden tog vi kontakt til InnovationsAgent-ordningen og fik gennemført et Innovationstjek. Agenten anbefalede, at vi boostede vores salg og markedsføring, samtidig med at vi skulle fokusere på de ledelsesmæssige udfordringer i en vækstvirksomhed. Begge dele har givet os utroligt meget og har været helt afgørende for, at vi nu er vokset til knap 20 medarbejdere. Ud over Innovationstjekket har vi fået støtte til ansættelsen af en Videnpilot og en Fagpilot, og vi har deltaget i Væksthus Hovedstadens uddannelsesforløb Vækst Via Ledelse."
- Direktør Kenneth Steen
- Direktør Kenneth Steen
VIRKSOMHED

TopCall

BRANCHE

Service

PRODUKTER

Ekstern telefonpasning

ANTAL ANSATTE

18 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Forretningsmodel

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier