Succeshistorier

INTELLIGENT SPORINGSTEKNOLOGI PÅ VEJ

UDFORDRINGEN

Trusted er en midtjysk virksomhed, der er ekspert i GPS-tracking og monitorering med kunder over hele verden. Med op mod 20.000 trackere i drift og kunder lige fra vindmølleindustrien til det norske Jernbaneverket, er intelligent sporingsteknologi noget, der kan tænkes ind i alle brancher og emner. Behovet for løsninger til sporing og monitorering er stigende, og det har fået Trusted til at søge hjælp hos InnovationsAgenterne til at løse denne udfordring.

RESULTAT

InnovationsAgenterne har hjulpet Trusted til søge midler hos InnoBooster-ordningen til finansiering af et samarbejde om et udviklingsprojekt med forskere og eksperter i antenneteknologi fra Aalborg Universitet. Midlerne har givet Trusted mulighed for at ansætte en ekstra softwareudvikler til at videreudvikle GPS-trackere. Projektet skal bidrage til at udvikle en ny teknolgisk platform for intelligente censornetværk med en langt mere detaljeret sporbarhed end hidtil. Det betyder, at Trusted nu kan tilbyde yderst detaljeret monitorering, som f.eks. sporing af en specifik container eller separat overvågning af hver enkelt palle i containeren.

Læs hele pressemeddelelsen

InnovationAgent Susanne Damgaard har bl.a. hjulpet os med at formulere ansøgningen. De midler, vi har fået, giver os mulighed for at ansætte en ekstra softwareudvikler til at videreudvikle vores GPS-trackere
- Direktør Niels Henrik Olesen, Trusted
- Direktør Niels Henrik Olesen, Trusted
VIRKSOMHED

Trusted

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

GPS-trackere

ANTAL ANSATTE

5 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Produkt-service

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier