Succeshistorier

ZITELAB SPILLER DET INTERNATIONALE SPIL

UDFORDRINGEN

Zitelab er en lille spiller på det internationale marked for medicinsk teknologi. De har primært fokuseret på udvikling til forskningsenheder og forskningsprojekter, men vil fremadrettet sælge deres teknologier mere kommercielt. For overhovedet at få lov til at komme ind på markedet skal virksomheden opfylde en lang række krav om certificeringer og godkendelser. Netop disse krav ønsker Zitelab InnovationsAgenternes anbefalinger til, så virksomheden kan agere efter spillets regler og ikke blive bremset i udviklingen af uforudsete krav.

RESULTAT

InnovationsAgenten vejledte Zitelab om certificeringsprocedurer på det medicinske område og kom med anbefalinger til, hvordan de kan tænke dokumentation ind langt tidligere i udviklingsprocessen. Det handler om at tage højde for disse krav så tidligt som muligt, så virksomheder ikke bruger ressourcer på at udvikle noget, som ikke opfylder kravene. Zitelab har bl.a. brugt deres nyerhvervede viden om certificering i forbindelse med et forskningsprojekt, der netop nu ligger til vurdering hos EU. Innovationstjekket har således haft en stor betydning for virksomhedens nye vækststrategi, da det har givet den kompetencer til at agere på det globale marked.

Læs hele pressemeddelelsen

"Vi havde brug for at få et overblik over, hvilke krav til certificering f.eks. de amerikanske myndigheder stiller til nogle af de produkter, vi har på tegnebrættet. Det handler om at tage højde for disse krav så tidligt som muligt, så vi ikke bruger ressourcer på at udvikle noget, som ikke opfylder kravene. Det overblik fik vi af InnovationsAgenten, og vi har allerede implementeret det i vores produktudvikling."
- Direktør Niels Steen Krogh
- Direktør Niels Steen Krogh
VIRKSOMHED

Zitelab

BRANCHE

Fremstilling

PRODUKTER

Medicinske it-værktøjer

ANTAL ANSATTE

10 ansatte

FIK HJÆLP TIL TEKNOLOGISK UDVIKLING INDEN FOR

Marked

VIRKSOMHEDENS HJEMMESIDE

Besøg virksomhedens hjemmeside

DEL HISTORIEN

Flere succeshistorier